Det er skidt, når vores tiltrækkende “idoler” bliver gamle!

Foto: Empire

Jeg ved det godt. Det er det samme for os alle sammen – vi bliver ældre, men det er altså helt forkert, når de der lækre mænd (kvinder), som man altid har været tiltrukket af, bliver rigtig gamle at se på. Det er værre.

Jeg har altid haft en svaghed for skuespillere og musikere. Det er jeg nok ikke ene om, men jeg har det med at løbende forelske mig i en eller anden attraktiv mandsperson, som jeg ser på tv. For en god ordens skyld, skal jeg lige understrege, at det har absolut ingen indflydelse på den ægte forelskelse i min mand, og jeg husker også altid at minde ham om, hvor meget han nu ligner vedkommende, som jeg er tv-lun på (holdt ikke helt med Bradley Cooper, men hva’ pokker ;o)..), så har vi ligesom det på plads.

Det skønne er, at efterhånden, som jeg er blevet ældre, og de ligeså, så synes jeg stadig, de er lækre. Før nogen overhovedet kunne sige “I will find you – and I will kill you!” havde jeg eksempelvis i årevis haft et godt øje til Liam Neeson, og jeg synes stadig, han er yderst tiltrækkende, og selvom han efterhånden er dødkedelig at høre til koncert, så er der da stadig også et eller andet ved Sting.

Men…. og her er det så krisen kradser…. der er også nogle af mine ungdoms forelskelser, der pludselig er blevet noget gamle at se på, og det holder ikke, slet ikke! Mine lækre mænd skal blive ved med at være unge og lækre (uden botox og mislykkede operationer). Fremfor alt fordi de ellers minder mig om, at jeg også bliver ældre.

Trevor Eve

Trevor Eve! Jeg er ikke sikker på, at ret mange af jer kender ham, men åh…. Trevor. Siden 1989 har vi to haft en affære. Du ved det desværre ikke, men det gør ikke noget. Vi indledte vores forhold  med “Heat of The Sun”, og du hang i et lille sort/hvid udklippet avisfoto på min daværende arbejds computer. Mange år efter dukkede du op -endnu mere tiltrækkeden som Superintendent Boyd, og det var da jeg genså en af de episoder i går, jeg lige måtte tjekke, hvordan du ser ud i dag.

Det skulle jeg ikke have gjort. Du er stadig en flot mand, bevares, men hvorfor er du blevet så gammel?

Det er det samme med Charles Dance. Åh, den ryg, da han steg ud af badet i “Jewel in the Crown” for alt for mange år siden.  Stadig også en flot mand af sin alder i dag – 72, man arghhhh, også nu en meget voksen mand.

Charles Dance som ung….og ældre.

Mine mandlige læsere må undskylde, dette fokus på lækre mænd, men jeg er sikker på, at I også har en kvinde eller tre, som I ikke helt kan forstå også er blevet ældre.

Det er lidt som med gamle klassekammerater. Hvis man ellers tør komme til en gammel skolekomsammen, så er de alle sammen blevet åh så voksne at se på, mens man selv bare har taget lidt på. Det er ikke i dagligdagen, men når vi spejler os i personer, vi har kendt længe, at vi føler, vi bliver ældre.

Jeg synes, det er svært indimellem. Jeg har egentlig ikke noget imod at være 50something, jeg har bare noget imod, at det fortsætter – hvis I altså forstår, hvad jeg mener.

Jeg har lyst til stadig at blive begejstret over at se Trevor Eve – som han så ud for 20 år siden (derfor det gode foto ovenfor), men jeg kan ikke stoppe tiden fra at gå. Og ja, jeg ved det godt, så må vi bare ældes med ynde og så videre. Det er bare ikke altid lige let, og her blev jeg lige mindet om det.

Nå, så er der altid Rolling Stones. Lidt en skam, at jeg aldrig har været tiltrukket af dem andet end for deres energi, for de er da det levende eksempel på, at man kan lade som om, man aldrig bliver ældre og at der aldrig gror mos på en rullesten. Hvem sagde 70something?

Så, når alt andet alders relateret kikser og rynkerne og de grå hår tynger lidt på humøret, og de lækre, sexede mænd (m/k) bliver gamle – nap en Stones!

God søndag – og fortæl mig gerne, hvem du syntes og måske stadig synes er lækker trods årenes gang.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *